Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Sacred Room // Tal Zimra Coleman m. fl // Siloen

20. september, 2023 @ 18:15 - 19:30

Gratis
Tal Zimra Coleman med gjester gir oss tre av dagene under festivaluka et lite pusterom til refleksjon og ettertanke. Programmet, som har stor variasjon for hver av dagene, legges til rette av Tal, som både er komponist, musiker og historieforteller. Sacred room finner sted i den gamle Siloen foran biblioteket på papirbredden.
Onsdag – Toner & poesi
Sacred Poetry: en kveld med diktlesning av @Arzanne De Vitre og @Tal Zimra Coleman, vevd sammen med vakre toner fra Tal og Tor Paulsen. Poesien, valgt ut av Arzanne, dekker blant annet sufi, bhakti, og zen dikttradisjoner, spekket med norsk samtidspoesi. Det er en spesiell ære å presentere diktene til Tals far, Piers Coleman, for første gang. Du kan også høre Ivar Flaten synge salmer til tradisjonelle norske folketoner. For Arzanne og Tal, som har vært ildsjeler i festivalen siden dens begynnelse, er denne kvelden en drøm som går i oppfyllelse: en drøm om å omfavne deg i et poesi-tone-teppe som berører, gir næring og skaper innsikt og indre ro.
Torsdag – Sound shower
Opplev at stresset slipper taket og du kommer i bedre balanse ved hjelp av å lytte til tibetanske klangboller, stemmegafler og harmioniske føyter, sjamansk tromme, kalimba m.m. Ta med eget underlag eller lån teppe og pute hos oss.
Fredag – Sacred sound workshop
I denne workshop’ en, ledet av Tal Zimra Coleman, søkes endring gjennom lyd og sang. VI bruker vår egen stemme som et verktøy for helbredelse og revitalisering. Gonger og tibetanske syngeboller vil også bli brukt.
Arrangementene er gratis.
Velkommen til PUST, HÅP OG RO!

Detaljer

Dato:
20. september, 2023
Tid
18:15 - 19:30
Series:
Kostnad:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.drammensacred.no

Sted

Siloen
Papirbredden
Drammen, 3045 Norge
+ Google-kart

Arrangør

Drammen Sacred Music Festival
Telefon
932 94 512
Epost
director@drammensacred.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.