Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

UKM gratis utekonsert // Papirbredden utescene

19. juni, 2023 @ 19:00 - 20:00

Gratis

UKM står for Ung Kultur Møtes og foregår både lokalt, regionalt og nasjonalt. I hele landet er ungdom engasjert og uttrykker seg gjennom kunst og kultur i en rekke sjangre og kompetanseområder innenfor UKM.
I løpet av denne konserten inviterer vi publikum til å møte noen av morgendagens premissleverandører i kulturlivet. Ungdom fra Østlandet vil by på musikalske innslag i varierende sjangre gjennom sine særegne uttrykk.

Møt opp og gi disse ungdommene og dere selv en skikkelig bra konsertopplevelse!

MARTINE
Martine er kjent for sin sterke melodiske stemme, med tekst som fokuserer på girlpower og sass. Inspirert av artister som Ava Max, Charli XCX og Maise Peters. Martine er en energibombe på scene og elsker å opptre på store og små scener.

KLIKK 9
Klikk 9 er en rapgruppe fra Nordre Aker og Bjerke. Gruppen jobber med upbeat festmusikk med et sterkt preg av hiphop.
K for Kjelsås, og 9 for Bjerke, bydel 9. Slår du det sammen, så får du Klikk 9. Musikken er inspirert av grupper som Undergrunn og Karpe.

SIIR
Bak artistnavnet SIIR finner vi Siri Louise, en 16 år gammel singer-songwriter fra Storsand i nye Asker. I korona-tiden brukte hun mye av den pålagte hjemmetiden til å skrive tekster og lage musikk. Etter flere turer i studio ligger nå 8 av låtene på Spotify (og Apple Music, Tidal etc).

WICKD
WICKD er et eksplosivt rock/metal band fra Drammen. Bandet består av vokalist og rytmegitarist; Isac Kalmo, lead gitarist; Jonas Ottesen, bassist; Isak Lang og trommis; Ragnar Farsjø. De skaper elektrisk stemning gjennom tunge riff og elektriske melodier. Et WICKD show er noe du sjeldent vil gå glipp av!

KONFERANSIER BRAGE
«Forskere tror at Brage oppsto en gang i 2005, og har kun blitt mer og mer oppmerksomhetssyk siden. Han har en tendens til å stå på scenen og snakke foran folk. Som konferansier gjorde han sin debut på UKM i mars 2020. Rettere sagt, han skulle det. Litt dårlig timing. Likevel er han her fortsatt, som om han ikke klarer å ta et hint fra universet. Dette anses stort sett som heldig.»

Konserten er støttet av UKM Norge og er et samarbeid mellom UKM i Buskerud, Østfold, Akershus og Oslo.

Detaljer

Dato:
19. juni, 2023
Tid
19:00 - 20:00
Kostnad:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.kulturytring.no/program-2023/

Arrangør

UKM Buskerud

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.